-1.2 C
Rapla
Kolmapäev, 21 veebr. 2024
UudisedSoov lugeda, aga mida?

Soov lugeda, aga mida?

Rapla keskraamatukogu raamatukoguhoidjate nädala lugemissoovitused

“Ainsuse esimene isik”. Haruki Murakami
“Tuntud Jaapani kirjanikul on romaane, aga see on jutukogumik. Tean, et on inimesi, kellele ei meeldi jutte lugeda, aga siin on väga huvitava süžeega ja väga põnevaid huvitavate lõppudega lugusid. Ühesõnaga need lood on kõik üsna erinevad. Murakami raamatutes võib leida üllatusi, samamoodi on ka selles kogumikus.”

“Sinu Margot”. Meri Valkama
“Selles Soome autori raamatus läheb minategelane oma isa elus tagasi Ida-Saksamaale, Saksa Demokraatlikku Vabariiki. Väga põnev on see, kuidas raamat oli kirjutatud ning koostatud.”

“Punane aadressiraamat”. Sofja Lundberg
“Lugesin seda Rootsi autori raamatut juba natuke aega tagasi ja üldmulje on küll selline, et see oli tõeliselt huvitav! Olidki erinevad aadressid ning peategelane vaatas ja analüüsis, kuidas ta on inimestega elus kokku puutunud ja kes oli tähtsam ning kes polnud. Lõpp on jälle väga ootamatu.”

“Varesetund”. Fred Jüssi
“Fred Jüssi on kõigile teada-tuntud loodusemees. Selles raamatus ongi erinevad loomade lood lastele. “Vanusepiirang” on 8-101, seega ka lapsevanemale mõnus raamat. Just nimelt see, kes kuidas oma toidulaua leiab. Siin on tõesti tuntud ja vahvalt jutustatud lood loomadest ja lindudest.”

Mia Cordelia Kitsing

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused