-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
ArvamusStreik tuleb! Või äkki ei tule?

Streik tuleb! Või äkki ei tule?

Eile, kui lehte trükiks ette valmistasime, polnud veel üheselt selge, kas sügisel kerima hakanud õpetajate streigiteema on kulminatsiooni saavutamas (selles mõttes, et streik tuleb) või leitakse kusagilt need mõned miljonid, mis võiksid suurejoonelise väljaastumise nagu nõela otsa sattunud õhupalli hetkega õhust tühjaks lasta.
Ilmselt ei ole täit selgust tänagi veel, sest koalitsioongi pole lahenduste osas ühel meelel. Eile hommikul näiteks ütles Riigikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni liige Jevgeni Ossinovski ETV „Terevisiooni” saates, et valitsus peaks kõigele vaatamata õpetajatele vastu tulema ja need õnnetud kümme miljonit leidma. Endise haridusministri väitel oleks 10 miljoni ministeeriumite peale kokku korjamine „hetkega” tehtav, oleks ainult head tahet: „Suures 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused