-1.2 C
Rapla
Kolmapäev, 21 veebr. 2024
UudisedVideopodcast: Kehtna spordielu elavneb aina enam

Videopodcast: Kehtna spordielu elavneb aina enam

2023. aastal taasäratati elule pikaaegne traditsioon korraldada Kehtna vallas triatlonivõistlusi. Samamoodi tehti algust mõisajooksude sarjaga. Võib öelda, et möödunud aastal ärkas Kehtna sporditegevus uuele elule. Selle taga on SK Team Kehtna MTÜ, kes neid võistlussarju korraldab. Raplamaa Sõnumite toimetuses on seekord külas Team Kehtna juhatuse liige Taivo Tüvist, et rääkida miks nad võistlusi korraldavad ja mis on edasised plaanid. Kokku on Team Kehtna käivitanud või käivitamas kuus võistlussarja.

 

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused