0.5 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
UudisedPärnu kodusaalis läks võit võõrustajale

Pärnu kodusaalis läks võit võõrustajale

Avis Utilitas Rapla jäi põnevuskohtumises Pärnu Sadamale napilt skooriga 61:66 alla.

Põhimõtteline vastasseis algas Avis Utilitas Rapla jaoks Paasoja tabava kolmepunktiviske näol igati magusalt ning õhus oli juba varakult tunda teatavat särinat. Ilmselt selle pinge nahka läks ka mängu edasine käekäik, sest skoori tegemine ja resultatiivsete lahenduste realiseerimine osutus avaperioodi järgmistel minutitel üpris keeruliseks. Sarnane seis oli aga ka võõrustajal Pärnu Sadamal ning skoorivaene veerandaeg lõppes Rapla minimaalses edus 12:11.

Teisel veerandil said aga vastased parema hoo sisse ning Avis Utilitas Rapla enda kesine visketabavus ja rabedad rünnakud ei võimaldanud kuidagi initsiatiivi haarata. Nii pidigi Rapla eduseisu kaotusseisu vastu vahetama ja poolaja pausile tuli minna kuuepunktilises kaotuses 23:29.

Poolajaga tehti omad korrektuurid ning mängule eelnevalt seatud kokkulepped suudeti viimaks edukalt ellu viia. Nii panigi Avis Utilitas Rapla agressiivsust julgelt juurde ja meeskondliku tegutsemise toel püsiti ilusti mängus. Eriti hoogu läksid sel veerandil Ruubel ja Ruut, kes tabavate kaugvisetega meeskonna Pärnule lähemale viisid. Enne otsustavat veerandaega oli Rapla skooriga 44:48 napis tagaajaja rollis.

Meeskond suutis ka viimasel veerandil vahe väiksena hoida ja võrdne võrdsega tegutseda ning mäng kulgeski peaaegu lõpuni punkt-punktis, kuid otsustavatel hetkedel mängisid siiski pärnakad kodupubliku abiga Rapla mängumehed üle. Teineteist väärinud kohtumisest väljusid seega paraku võitjana võõrustajad ja Avis Utilitas Rapla pidi vastu võtma napi kaotuse 61:66.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused