6.6 C
Rapla
Esmaspäev, 4 märts 2024
UudisedJüri Ratas: Teises nimekirjas kandideerimine oleks minu tee lõpp Keskerakonnas

Jüri Ratas: Teises nimekirjas kandideerimine oleks minu tee lõpp Keskerakonnas

Riigikogu aseesimees Jüri Ratas viibis reedel, 19. jaanuaril maakonnavisiidil Raplamaal. Päeva jooksul kohtus ta Rapla gümnaasiumi abiturientide, Rapla maakonna pensionäride ühenduse liikmete ja Rapla vallavalitsuse esindajatega. Visiidi lõpetas ta Märjamaa külje all ettevõttes Adamlights AS, kus valmistatakse jõulukaunistusi.

Lühikeses intervjuus Raplamaa Sõnumitele tõdes Ratas, et kui ta peaks kandideerima Europarlamenti mõnes teises erakonnas, oleks see tema teekonna lõpp Keskerakonnas.
Jüri Ratas on viimastel nädalatel olnud Raplas tuttav nägu. Lisaks seekordsele maakonnavisiidile käis ta Raplas ka nädal aega varem, 10. jaanuaril, kui kohtus Keskerakonna Raplamaa piirkonna liikmetega. Seekordsel visiidil käis ta küll Riigikogu aseesimehena, mitte Keskerakonna juhatuse liikmena. Kohtumised algasid 19. jaanuari hommikul Rapla gümnaasiumis, kus Ratas viis läbi ühiskonnaõpetuse tunni. Kuulamas oli kogu gümnaasiumi abituurium ehk kõik kolm kaheteistkümnendat klassi. Päevakorras olid teemad alates sellest, kuidas on Eesti arenenud viimase 105 aasta jooksul, lõpetades Ukrainas vältava sõjaga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused