-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
SportAlustas Raplamaa noorte lauatennisesari

Alustas Raplamaa noorte lauatennisesari

Taivo Tüvist

Raplamaa noorte lauatennisesarja hooaeg sai stardipaugu 20. jaanuaril, kui avavõistlus peeti Valtu spordimajas.

Osalejaid oli kohale tulnud kogu Eestist, sh Viljandist, Tallinnast ja muidugi ka Rap­lamaalt.
Noored lauatennisetalendid võistlesid vanusegruppide kaupa, kus esile kerkisid mitmed silmapaistvad tulemused. A-klassi poiste seas näitas oma oskusi Raigo Kuusmaa Kehtna põhikoolist, võttes esikoha. B-klassi poiste parim oli Karl-Markus Jakobson Kehtna põhikoolist. C-klassi poisid võistlesid tugevalt ja esikoha saavutas Hugo Mansberg Nõmme lauatenniseklubist, teise koha Karl-Erik Vahtra Rapla Vesiroosi koolist ning kolmanda koha Markus Lääts Rapla Kesklinna koolist.
Tüdrukutest näitasid head mängu Marie Laurimaa Valtu põhikoolist, kes võitis esikoha, ning Mirtel Vinnal Kohilast, kes saavutas teise koha. D-klassi poiste arvestuses sai esikoha Madis Piilma Nõmme lauatenniseklubist, teise koha sai Kenan Rico Kilinc Viljandi lauatenniseklubist Sakala. D-klassi tüdrukutest olid parimad koguni kaks õde: esikoha võitis Kirkeliis Jürisoo ja teise koha Kirsi Jürisoo Viljandi lauatenniseklubist Sakala.
Järgmine Raplamaa lauatennisesarja osavõistlus on juba varsti, 10. veebruaril Alu spordihoones. Oodata on taas põnevat ja tulist võistlusmeeleolu, kus noored saavad näidata oma oskusi ja võidutahet. Loodame, et üritus kujuneb edukaks ja innustab noori lauatennisetalente veelgi aktiivsemalt osa võtma.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused