0.5 C
Rapla
Kolmapäev, 28 veebr. 2024
ValladKehtna valdKaius streikisid õpetajad ühe päeva. Kehtnas streikis enamik õpetajaid

Kaius streikisid õpetajad ühe päeva. Kehtnas streikis enamik õpetajaid

Kaius streikisid õpetajad ühe päeva

On esmaspäev, 22. jaanuar ja üleriigilise õpetajate streigi esimene päev. Hommikuste asjaajamiste hoos põrkan kokku Kaiu kooli direktori Hannes Valdiga, kes annab põgusa ülevaate Kaiu kooli streigist.

Kaius on streikijate nimekirjas 15 õpetajat. Kooli kodulehel kannab õpetaja tiitlit aga 29 inimest, nende hulgas lasteaiaõpetajad. Seega on Kaius hulganisti neid, kes otsustasid mitte streikida. Lasteaed oli Kaius avatud tavapäraselt, sest streigis ei osaletud. Kool streikis ühel päeval, esmaspäeval.
Direktori sõnul oli päev korraldatud vastavalt tavalisele päevakavale, kus toimisid nii koolibussiring, toitlustamine kui ka pikapäevarühm. Õppetöö aga kohandati tunniplaaniga ning õpilastel oli võimalus vanemate teadmisel jääda kodusele õppele.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused