1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
UudisedKuidas jäätunud prügikonteinerit tühjendada?

Kuidas jäätunud prügikonteinerit tühjendada?

Krõbedate kraadidega kipuvad prügikonteineri külge jäätuma ka sinna pandud jäätmed. Mida teha, et prügivedu ka talvel õnnestuks?

Nii mõnigi lugeja kurdab, et pärast prügipäeva saab ta tagasi pooltäis konteineri, sest osa sisust on jäätunud ja ei tule kergesti konteinerist välja. Eriti suur on mure biolagunevate jäätmetega, mis konteineri seinte külge eriti kindlalt jäätuvad.
„Talvel jah on sageli meil probleem, et jäätmed kipuvad konteinerite põhja kinni külmuma. Olukorda aitab oluliselt parandada, kui jäätmeid liigiti koguda. Külmuvad need jäätmed, mis sisaldavad niiskust ehk vett. Pakendid ja kuivad olmejäätmed reeglina vett ei sisalda ja need ka ei külmu konteinerisse kinni,” ütles AS-i Eesti Keskkonnateenused esindaja Bruno Tammaru.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused