-1.2 C
Rapla
Kolmapäev, 21 veebr. 2024
UudisedÕpetajate streigi ajal on koolimaja harjumatult vaikne

Õpetajate streigi ajal on koolimaja harjumatult vaikne

Märjamaa valla viiest koolist liitusid õpetajate streigiga Märjamaa gümnaasiumi, Valgu põhikooli ja Vana-Vigala põhikooli õpetajad. Ei streigi Kivi-Vigala põhikooli ja Varbola lasteaia-algkooli õpetajad.

Märjamaa gümnaasiumi 65 õpetajast liitus streigiga 52. Direktori sõnul oli üldine meelsus, et streigis osaleme, streikijatega solidaarsed on ka need õpetajad, kes ei streigi.
22. jaanuari hommikul, õpetajate streigi esimesel päeval, ütles Märjamaa gümnaasiumi direktor Eero Kalberg, et koolimaja on harjumatult vaikne. Esmaspäeval olid kohal 3. klassid, teisipäeval tulid kooli ka 1. klassid. Esmaspäeva hommikul oli koolis umbes 55 last. Koolitoitu valmistati 70-le.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused