0.5 C
Rapla
Kolmapäev, 28 veebr. 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
17. jaanuari hommikul sai politsei teate, et kella 2 ajal öösel on Kehtna alevikus kaupluse aknaklaas lõhutud ning varastatud sealt alkoholi ja tubakatooteid. Politsei pidas samal päeval kuriteos kahtlustatavana kinni 24-aastase mehe. Varguse ja lõhkumisega tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

Rapla vald
17. jaanuaril sai politsei teate, et kortermajas tekkis konflikt naabrite vahel, mille käigus 39-aastane mees ründas 51-aastast naist, tõukas teda ning tekitas talle sellega valu ja hirmu.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Korstnapõlengud
17. jaanuaril kell 13.51 teavitati häirekeskust, et Rapla vallas Valli külas asuva elumaja korstnast tuleb musta suitsu. Päästjate saabumise ajaks kustutasid elanikud pliidi alt tule ning pulberkustutit kasutades kustutasid päästjad korstnas olnud pigipõlengu. Päästjate valvsa pilgu all hakkas korstnas temperatuur langema ning lisaks kontrolliti üle pööning, et välistada igasugune edasine oht. Pererahval keelati edasine kütmine niikauaks, kuni korstnapühkija on käinud kütteseadmeid hooldamas.
22. jaanuaril kell 19.45 teavitati häirekeskust põlengust Rapla vallas Pirgu külas. Kütmise tulemusel oli süttinud põlema korsten, toas põlemise tundemärke ei olnud. Päästjad kustutasid korstnapõlengu ning palusid elanikel kutsuda korstnapühkija küttekoldeid hooldama.

Elektriauto põles
22. jaanuaril kell 6.30 teavitati häirekeskust, et Kohila vallas Aespa alevikus Kajaka tänaval põleb maja läheduses elektriline sõiduauto. Sõiduk oli päästjate saabumise ajaks lausleekides. Kell 6.52 suudeti leegid summutada, tuli hoonesse ei jõudnud. Kell 7.24 põleng likvideeriti. Tulekahju tekkepõhjus hetkel teada ei ole.

b22. jaanuaril kell 19.42 eemaldasid päästjad Märjamaa vallas Paekülas teele kukkunud puu, mis oli sulgenud kogu liikluse.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused