1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
UudisedSoov lugeda, aga mida?

Soov lugeda, aga mida?

Rapla keskraamatukogu raamatukoguhoidjate nädala lugemissoovitused

“Manilundila”, Maian Kärmas
See on fantaasiaraamat üheksa-aastasest tüdrukust Emmist, kes satub Manilundilasse, fantaasiamaailma. Kuidagi see raamat haarab väga endasse, kuigi siin ei ole üldse kirjas, mis ajastul, kus kohas tegevus toimub. See ei ole tänapäevane maailm, aga see tõesti tõmbab ja on väga hästi kirjutatud. Loed ja aina pilt jookseb silmade ees. Seiklusjutt lastele ja lapsemeelsetele! Kes lugenud on, ütlevad kõik, et väga hea. Tõesti pärl!

“Minu turbani saladus”, Nadia Ghulam, Agnes Rotger
Raamat räägib Afganistani sõjast, samas on see ühe naisterahva lugu. Naine saab pommiga pihta ja peab perele leiba teenima, kuid kuna seal ühiskonnas ei tohi naised tööd teha, teeskleb ta, et on mees. Väga huvitav, kaasahaarav ja kurb lugemine.

“Elizabeth & Margaret”, Andrew Morton
See on ajalooraamat Elizabeth II-st ja ta õest Margaretist. Kuidas õed omavahel läbi said
enne seda aega, kui Elizabethist sai troonipärija. Mida kõike pidi Elizabeth läbi tegema, et olla oma rahvale vääriline troonipärija ja sinna troonile saada. Selline huvitav lugu, mis pole palju tähelepanu saanud.

Mia Cordelia Kitsing

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused