-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 28 veebr. 2024
TVVideopodcast: Eesti Laulu fännid muljetavad poolfinaali üle

Videopodcast: Eesti Laulu fännid muljetavad poolfinaali üle

Laupäeval, 20. jaanuaril hakkas veerema tänavune Eesti Laulu vanker kui Tartus toimus poolfinaal. Raplamaa Sõnumite podcastis on kohad sisse võtnud Eesti Laulu fännid Ulvi Blande ja Helerin Väronen, et muljetada selle üle millise tunde poolfinaal tekitas. Kas Puuluup ja 5miinust lööks läbi ka rahvusvahelisel Eurovisiooni laval? Kes on Eesti Laulu favoriidid nende kõrval? Keda oleks tahtnud näha finaalis nendest, kes sinna ei pääsenud? Kõik see tuleb Raplamaa Sõnumite podcastis jutuks. Vestlust juhib ajakirjanik Siim Jõgis.

 

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused