-1.2 C
Rapla
Kolmapäev, 21 veebr. 2024
SportJalgpalli mälumängu meistrivõistlustel oli küsimus Lellest pärit treeneri kohta

Jalgpalli mälumängu meistrivõistlustel oli küsimus Lellest pärit treeneri kohta

Jalgpalli mälumängu Eesti meistrivõistlused toimusid tänavu esmaspäeval, 29. jaanuaril. Rapla maakonnaga oli neil seost nii palju, et üks küsimus käis Lellest pärit treeneri Vjatšeslav Zahovaiko kohta.

Viiekümnest küsimusest koosnenud küsimustiku neljateistkümnes kõlas nii: “Kunagi oli Ruhnu saar ja Gambia jõe suue Kuramaa Hertsogiriigi osaks. Tänapäeval on sellel Gambia klubil Paide Linnameeskonnaga koostöö, mis algas 2020. aastal. Lääne-Aafrika väikeriigi tippklubi talentidest on Paide Linnameeskonda esindanud Alassana Jatta, Muhammed Sanneh, Ebrima Singhateh, Ebrima Jarju jpt. 2023. a juhendas Vjatšeslav Zahovaiko selle klubi Gambia meistriks. Mis on selle klubi nimi?” Õige vastus oli Real de Banjul.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused