2.2 C
Rapla
Esmaspäev, 4 märts 2024
LisalehtKäsitöölaneKäsitöölane: Mustritesse põimitud lood

Käsitöölane: Mustritesse põimitud lood

Kuigi Muinasmustrid ei ole käsitööettevõttena väga suur, on lood ja tähendused, mis peituvad neil esemetel kasutatud mustrites ja sümbolites, suured, võimsad ja aastasadu vanad. Neid lugusid ja tähendusi jagab Anu Mesipuu ettevõtte Facebooki kontol Muinasmustrid ja allpool on mõnede sümbolite tähendused ja saamislood kirjas.

1. Muinasmustrite toodete hulka kuulub kaljujoonistega sallide sari. Kaugetel aegadel jälgisid esiemad ja -isad taevast ja maad, kuulasid tuulte sosinaid ning tunnetasid head ja kurja. Paljud müstilised märgid ja iidsed tegevused on talletatud Põhjala rahvaste poolt kaljujoonistele, mis loovad tugeva sideme iidsete esivanematega, nende rituaalide ja toimingutega.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused