0.5 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
UudisedLugemissoovitusi eesti kirjanduse päeva puhul

Lugemissoovitusi eesti kirjanduse päeva puhul

Eesti kirjanduse päeva tähistatakse 30. jaanuaril, Anton Hansen Tammsaare sünniaastapäeval ja päeva eesmärk on pöörata rohkem tähelepanu eesti kirjanikele ja eesti kirjandusele.

Sel päeval oli raamatukogudes ja mujal väga erinevaid tegevusi, alates kirjanduslikest matkadest kuni kirjandusvõistlusteni. Raamatukogudes oli ja on palju eesti kirjanduse teemalisi väljapanekuid ja näitusi. Kohila raamatukogu laenutusosakonnas on väljas valik nende kogus olevatest eesti kirjanike raamatutest, mis on jõudnud ekraanile, näiteks Veera Saare „Ukuaru”, Leelo Tungla „Seltsimees laps”, Nikolai Baturini „Karu süda” ja Edgar Valteri „Suur maalritöö”.’

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused