-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
UudisedÕpetajate streik mõjutab olümpiaadidel osalemist

Õpetajate streik mõjutab olümpiaadidel osalemist

Marleen Murumets

Praegu on aineolümpiaadide kõrghooaeg ja Raplamaa koolides korraldatakse erinevates õppeainetes piirkondlikke olümpiaade. Õpetajate streik on sellele oma mõju avaldanud.

„Osavõtt on olnud natukene väiksem kui eelmisel aastal,” ütles Raplamaa Omavalitsuste Liidu kultuuri- ja hariduse spetsialist Age Tekku. Nii pidavat olema kõikides ainetes ja üks selle põhjus on kindlasti streik. Kuigi olümpiaadide kuupäevad on paika pandud, ei lähe paraku kõik nii, nagu mõeldud. Näiteks tuli streigi tõttu edasi lükata 22. jaanuaril toimuma pidanud prantsuse keele olümpiaadi piirkonnavoor. See toimub 22. veebruaril.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused