1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
UudisedPaluküla nõlvale kerkib kauaoodatud teenindusmaja

Paluküla nõlvale kerkib kauaoodatud teenindusmaja

Kes on käinud viimastel nädalatel Palukülas suusatamas või kelgutamas, on saanud oma silmaga jälgida, kuidas mäe jalamile kerkib uus teenindusmaja. Kuigi Paluküla Mäe Keskus on aastaid olnud talvemõnude nautimise seisukohast Kesk-Eesti suurim tõmbenumber, on seal puudunud elementaarsed olmetingimused. 2024. aasta suvehooajaks avatav hoone katab selle vajakajäämise.

“Paluküla Hiiemägi on juba aastaid armastatud vaba aja veetmise ja sportimispaik, mida külastatakse nii lähedalt kui ka kaugelt aasta ringi, igal aastal tuhandeid inimesi. Paluküla Mäe Keskus asub eemal suurematest asulatest, seega on vajalik luua elementaarsed sanitaarsed tingimused külastajatele,” selgitas teenindusmaja vajalikkust Raul Mölder MTÜ-st Lumider, kes Paluküla Mäe Keskust haldab. Ta lisas, et uus hoone rajatakse samale asukohale ja samades mõõtmetes, kui seal asunud taluhoone ehk Liivaku talu. See paikneb vahetult mäe jalamil.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused