1.6 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
GaleriiRaplamaa head laululapsed

Raplamaa head laululapsed

Marleen Murumets

Raplamaa Laulukarussellil osales 53 laululast kuues vanuserühmas. Lisaks iga vanuseklassi võitjatele selgitati välja need noored lauljad, kes pääsevad edasi ERR-i saatesse ’’Tähtede lava 2024”.

Iga konkursil osaleja esitas ühe vabalt valitud laulu. Teda saatis juhendaja või esitaja. Lauljaid hindas žürii, kuhu kuulusid muusik ja muusika kirjutaja Kaupo Männiste, laulustuudio õpetaja Aita Kaaver ja Aet-Triin Vasnu.
Esimeses vanuserühmas laulsid kuni nelja-aastased lapsed. Pisikesed tegid armsaid esitusi ja ka kohtunike arvates oli nunnumeeter põhjas. Žürii liige Kaupo Männiste arvas, et väga keeruline on pisikesi pingeritta seada. Määravaks võis saada lauluvalik ja just see hetk laval.
Selles arvestuses tuli kolmandale kohale Adele Arras, kes esitas laulu ’’Jänku õnnetus’’. Teisele kohale tuli Berta-Liset Rosimannus lauluga ’’Pime ämblik’’. Ausa esimese koha pälvis Robin Põder, kes laulis ’’Mis on mulle õnneks vaja’’.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Piia
30. jaan. 2024 16:50

Kui see on uudis, siis võiks iga vanusegrupi võitjad ka olla välja toodud. Kui arvamuslugu, siis sobib selline vorm.

Kõik uudised
Kuulutused