6.6 C
Rapla
Esmaspäev, 4 märts 2024
ArvamusSoov lugeda, aga mida?

Soov lugeda, aga mida?

Mia Cordelia Kitsing

Rapla keskraamatukogu raamatukoguhoidja lugemissoovitus:

“Kuldne kroon”, Viivi Luik
Raamatule on tulnud erinevatelt inimestelt väga erinevat head tagasisidet. Raamat neile, kellele meeldib selline kultuurilooline taust. Ütleme nii, et Viivi Luik oma headuses, seda on hästi meeldiv lugeda. Tal on väga ilusad laused, ütleks lausa, et silm puhkab neid lugedes.

Rapla koolide eesti keele õpetajate lugemissoovitused:

“Loodus loodusega”, Jaan Kaplinski
Jaan Kaplinski on selline kirjanik, kes aeg-ajalt sattus sinna nimekirja, kellele võiks anda Nobeli preemia. See raamat on loodusekeskne, nagu pealkirigi annab vihje. Lugemine läks väga kiirelt. Kui ma selle raamatu ostsin, oli see järgmine päev juba riiulis. Too rahulik kulgemine, mis raamatus oli, kõnetas mind.

“Lõikejoon”, Carolina Pihelgas
Täiesti värske raamat, mis räägib noorest naisest Liinest, kes jõuab iseeneses selgusele. 14 aastat on ta elanud koos mehega, kes teda sõnaliselt pidevalt maha tegi. Liine otsustas põgeneda maale. Tegelase vastu kasvab empaatia. Psühholoogiline raamat.

 

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused