1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
UudisedMagus lisaajal nopitud võit kodusaalis

Magus lisaajal nopitud võit kodusaalis

Avis Utilitas Rapla alistas lisaajale läinud kohtumises BK Liepaja tulemusega 98:89.

Kodusaalis peetud kohtumine pakkus teisipäeva õhtusse korraliku möllu, sest juba avaveerandaeg möödus kahe meeskonna vahel küllaltki tasavägiselt. Avis Utilitas Rapla leidis kiirelt oma rünnakumootori üles ja asus heade lahenduste abil usinalt skoori kasvatama. Samaga vastasid aga ka külalised Lätist, mistõttu jäigi kodumeeskond esimese veerandi järel nappi kaotusseisu 21:24.

Järgmisel veerandil jõudude vahekord muutus ning Avis Utilitas Rapla suutis edukalt Liepaja mängumeeste rünnakutele vajalikud pidurdused leida. Nii saadigi kaitses pidama ning rünnakul jätkati veelgi võimsama hooga. Kolm resultatiivset kaugviset ja head läbiminekud korvi alla aitasid Raplal poolajaks üheksa punktise edu sisse mängida ja minna riietusruumi eduseisus 46:37.

Teisel poolajal esialgu hea minek ja domineerimine jätkus ning Avis Utilitas Rapla oli vahepeal suisa 15. punktiga juhtimas, kuid siis asusid külalised tegudele. Minispurdi abiga suutsid nad end mängu tagasi tuua ja kolmanda veerandaja lõpuks vähenes Rapla eduseis 66:58 peale.

Neljandal veerandil muutuski seis veel tasavägisemaks ja teineteist väärinud vastased pakkusid publikule pinget ja põnevust täie raha eest. Kui muidu oli eduseis pikalt Avis Utilitas Rapla käes, siis kõige ärevamal hetkel ehk 30 sekundit enne normaalaja lõppu sai Liepaja kahe punktiga ette. Meeskonna tõi keerulisest olukorrast välja kapten Rait-Riivo Laane, kes tegi järjestiku nii vaheltlõike, teenis vastaselt välja vea, tabas mõlemad teenitud vabavisked kui ka pidurdas seejärel edukalt Liepaja viimase rünnakuõiguse. Nii oligi lõpusireeni kõlades tablool 83:83 viik ja ees ootamas lisaaeg.

Lisaajal enam meeskond jalga sirgeks ei lasknud ning kindel initsiatiiv kuulus siis juba Avis Utilitas Raplale. Nii suudetigi võit koduseinte vahele jätta ja alistada vajalikus mängus BK Liepaja tulemusega 98:89.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused