-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
SportRaplamaa jäärajasõitjad tulid karikasarja esimesel etapil poodiumile

Raplamaa jäärajasõitjad tulid karikasarja esimesel etapil poodiumile

Laupäeval, 27. jaanuaril tehti algust jäärajasõidu Eesti karikavõistlustega, kui esimene etapp peeti Valgamaal Korijärvel. Poodiumile jõudsid kolm Rapla maakonnast pärit sõitjat. Tänavarehvide arvestuses tuli Markus Kasepõld kolmandaks, tagaveoliste autode klassis oli Kert Laurimaa teine ning klassis 4WD mini tuli Martin Kutser teiseks.
Kaasas oli ka kogenud rallisõitja Marko Kasepõld, kes jäi oma klassis napilt poodiumilt välja. Ta ütles, et siiamaani on võisteldud jäärajasõitude sarjas Raplamaal, aga nüüd taheti end proovile panna kaugemal. Saadud kogemus näitas, et ka Raplamaa sarjas on tase kõrge ning siinsed parimad pakuvad tugevat konkurentsi üle-eestilises jäärajasarjas.
Korijärvel olid tingimused rasked, sest sooja ilma tõttu oli rada vesine ning kohati katsid rada lausa lombid. Enamik võistlusklasse sai läbi sõita kõik kolm vooru, aga osa puhul tehti võistlus lühemaks. Marko Kasepõld ütles, et nüüd, kui esimene etapp on sõidetud, võetakse plaani ka osalemine järgmistel osavõistlustel. Jäärajasõidu Eesti karikavõistlused jätkuvad laupäeval, 10. veebruaril Viljandi järvel.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Tiit Tammsaar
3. veebr. 2024 13:29

Tublid mehed! Jõudu ja edu edasiseks!

Kõik uudised
Kuulutused