4.9 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
GaleriiGALERII: Kohilasse kogunesid igas vanuses sulpsajad

GALERII: Kohilasse kogunesid igas vanuses sulpsajad

Sulpsa Festival on kogupere üritus, kus saunad on soojaks köetud, jääauk on laht ja tegevusi töötubade näol on nii suurtele kui ka väikestele.

Talisuplus on Eestis saanud väga populaarseks harrastuseks. Idee korraldada Kohilas talisuplusfestival tuli korraldaja Maria Saarnale pähe, kui ta sattus eelmisel aastal Ääsmäe talisuplusüritusele. Möödunud sügisel kirjutas Maria projekti kohaliku omaalgatuse  programmi. Projekti eestvedajaks sai Hageri Haridusselts.
Festivalile “Sulpsa” oli oodata inimesi 300 ringis. Kohale tuligi umbes nii palju, osa neist olid lihtsalt uudistajad, kuid suplejaid oli Keilast, Kehtnast, Raplast ja Nõvalt. Viimane autotäis inimesi saabus kümmekond minutit enne festivali ametlikku lõppu.
Lisaks kohaliku omaalgatuse programmile panid üritusele õla alla kohalik kogukond, kauplus Lendav Taldrik, Kohila pritsumehed ning Arti Höövel. Viimane tegi ära suure töö ning lõhkus lahti jää ujujate jaoks.
Maria Saarnal on hea meel, et inimesed oskavad talvest rõõmu tunda ka siis, kui on seljas vaid ujumisriided. “Öeldakse, kui ilm on ilus, on üritus korda läinud,” nentis ta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare