-0.6 C
Rapla
Neljapäev, 29 veebr. 2024
UudisedKohila gümnaasiumi põhikool käis talvelaagris

Kohila gümnaasiumi põhikool käis talvelaagris

Merike Tiidrus, Kohila gümnaasiumi klassiõpetaja

1. veebruaril pakkisid 44 Kohila gümnaasiumi põhikooli talvelaagri huvilist oma kohvrid ja haarasid kaasa suusad ning sõit Lõuna-Eesti poole võis alata. Kümnes põhikooli talvelaager oli paika pandud juba augustis ning detsembris, kui algas registreerumine laagrisse, täitus nimekiri huvilistest kiiresti.
Talviste spordialadega tutvumist ja katsetamist alustasime Kuutsemäelt. Algajatele toimus mäesuusakoolitus ning kellel mäesuusatamine selge, said minna iseseisvalt erinevaid nõlvasid avastama. Kellel oli kaasas lumelaud, see sai esialgu koos õpetaja Veronikaga oma oskusi lihvida ja siis juba iseseisvalt mäest alla vuhiseda.
Teist laagripäeva alustasime hommikuvõimlemisega Piiri spordi- ja puhkekeskuses. Seejärel sõitsime bussiga Tehvandile murdmaasuusatamise tundi. Seekord jagas lastele oma teadmisi suusatamisest Andrus Veerpalu. Pärast praktilist suusatundi oli võimalik olümpiavõitjale küsimusi esitada. Päeva teisel poolel ootas meid talispordimuuseum Otepääl ja tuubitamine Otepää Winterplace’i keskuses.
Õhtul saime vaadata Otepää talveralli etappi, mis meie ööbimiskohast mööda kulges. Päeva lõpetas juba traditsiooniline viktoriin.
Kolmanda päeva hommikuks oli maha sadanud mõne sentimeetri paksune lumevaip ja alanud sula. Saime meisterdada lumememmesid ja mängida lumesõda. Pärast ööbimispaigast lahkumist külastasime selle aasta kultuuripealinnas Tartus Eesti olümpia- ja spordimuuseumi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused