-0.6 C
Rapla
Neljapäev, 29 veebr. 2024
SportNoorte ujumise karikasarja kolmas osavõistlus peeti Valtu spordimajas

Noorte ujumise karikasarja kolmas osavõistlus peeti Valtu spordimajas

Taivo Tüvist

Reedel, 2. veebruaril kogunesid noored ujujad Valtu spordimaja ujulasse, et võistelda Raplamaa noorte ujumiskarikasarja kolmandal osavõistlusel. Kokku osales 22 noort, kes esindasid erinevaid Raplamaa koole ja klubisid.

A-klassis ei olnud seekord osalejaid, kuid B-klassis astus võistlustulle 4 noormeest. Esikoha võitis Mihkel Malv Kohila gümnaasiumist, teisele kohale platseerus Roland Raadik Valtu põhikoolist ning kolmandaks tuli Hendrik Kuus samuti Valtu põhikoolist. Neidude arvestuses B-klassis osalejaid ei olnud. C-klassis oli võistlus tihe ning osales kokku 8 noort. Poiste seas võitis esikoha Kristofer Jair Rapla Vesiroosi koolist, teisele kohale tuli Henrick Soitu samuti Rapla Vesiroosi koolist ning kolmandaks platseerus Hendri Tohvre Rapla Kesklinna koolist. Neidude arvestuses saavutas esikoha Heliise Matsalu Rapla Vesiroosi koolist, teisele kohale tuli Rebeka Stimmer ning kolmandaks Mariie Laurimaa, mõlemad Valtu põhikoolist.
Noorim, D-klassi vanuserühm, oli samuti esindatud 8 noore ujujaga. Poiste seas võitis esikoha Mick Mõttus Valtu põhikoolist, teisele kohale tuli Marten Valgma Rapla Vesiroosi koolist ning kolmandaks Oskar Paabo samuti Rapla Vesiroosi koolist. Neidude arvestuses tuli esikohale Johanna Laansoo Kaiu koolist ja teisele kohale Gritt Roosla Alu koolist.
Järgmine ujumisvõistlus toimub juba vähem kui kahe nädala pärast 16. veebruaril, taas Valtu spordimaja ujulas. Seekord lisandub üks vanuserühm, võimaldades võistelda ka kõigil üle 18-aastastel. Ühtlasi jätkub eeloleval laupäeval, 10. veebruaril Raplamaa noorte lauatennisesari Alus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused