2.7 C
Rapla
Kolmapäev, 28 veebr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
31. jaanuaril sai politsei teate, et 44-aastane mees läks kallale oma 43-aastasele elukaaslasele. Kiirabi andis naisele esmaabi ja politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Märjamaa vald
1. veebruaril sai politsei teate, et 24-aastane mees lõhkus oma tuttavale kuuluva korteri ukse ja sisenes ilma omaniku nõusolekuta korterisse. Lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel. Politsei pidas 24-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Rapla vald
5. veebruaril anti politseile teada, et 18. jaanuaril soovis Raplas elav mees osta veebilehelt soov.ee Makita tööriistakomplekti ning kandis müüja pangakontole selle eest kokkulepitud rahasumma. Mees ei ole praeguseni kaupa kätte saanud ja talle pole tagastatud ka kauba eest makstud raha. Tekitatud varaline kahju on 320 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Kõrbev toit käivitas suitsuanduri
3. veebruaril kell 13.31 teavitasid naabrid häirekeskust, et Kehtna aleviku Kooli tänava trepikojas on tunda toidu kõrbemise lõhna ning ühe korteri suitsuandur annab häiret. Päästjad avasid kõnealuse korteri ukse ning leidsid eest kuuma pliidi ja sellele kõrbema jäetud toidu. Päästjad lülitasid pliidi välja, viisid poti õue ning ventileerisid ruumid.

Sõiduautod põrkasid kokku
5. veebruaril kell 18.16 põrkasid Kohila vallas Urge külas juhtunud liiklusõnnetuses kokku kaks sõiduautot. Päästjad puhastasid tee liiklusõnnetuse tagajärgedest ning vabastasid ristmiku taas liikluseks.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused