-0.6 C
Rapla
Neljapäev, 29 veebr. 2024
UudisedSoov lugeda, aga mida?

Soov lugeda, aga mida?

Rapla keskraamatukogu raamatukoguhoidjate nädala lugemissoovitused:

“Minek”, Belinda Bauer
Vereta krimiromaan. Peategelane, kes on pensionär, kuulub ühte organisatsiooni, mis aitab inimestel surra siis, kui nemad tahavad. Ükskord juhtub, et sureb vale mees. Felix, peategelane, hakkab omal käel uurima, kes päriselt on juhtunus süüdi. Raamatu lõpp on võrdlemisi ettearvamatu. See lugu võib tekitada pisut melanhooliat või nostalgiat, samas on seal helgust, rõõmu ja nalja ka piisavalt. Lugedes tasub pöörata tähelepanu kassidele! Väga eluline lugu!

 

 

“Rabatud”, Romet Vaino
Mulle meeldis esiteks see, et autor on Rapla härra. Teiseks, ta on niivõrd omas huvis kinni ja oskab seda edasi anda – kirjeldab kõiki nähtusi, lõhnu ja tundeid nii suurepäraselt, nagu lugeja oleks kõik ise läbi elanud. Samuti imetlesin sõnakasutust ja lauseehitust. See on üks väheseid raamatuid, mida kõik loevad, hoolimata inimeste erinevatest huvidest. Pealkiri on ka täiesti omal kohal!

 

 

 

 

“Ole sa, kes sa oled”, Andry Ervald
See raamat on pälvinud Eesti Lastekirjanduse Keskuse Aasta Rosina auhinna 2023. Seal on üliarmsad lood ja pildid! Mõistujuttude raamat, lood on ridadevahelise tekstiga. Teos on ka täiskasvanule väga mõnus lugemine. Minu meelest super kihvt raamat!

Mia Cordelia Kitsing

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused