13.8 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
SportAvis Utilitas Rapla langes Kaamos karikavõistlustel konkurentsist

Avis Utilitas Rapla langes Kaamos karikavõistlustel konkurentsist

Avis Utilitas Rapla teekond Kaamos karikavõistlustel jäi sel aastal erakordselt lühikeseks. Veerandfinaalis jäädi kõigest ühe punktiga alla Viimsile 76:75, ent sellest piisas, et karikavõistluste hooaeg olekski läbi.
Viimsi ja Rapla vastasseis leidis aset esmaspäeval, 12. veebruaril Foruse spordikeskuses Viimsis. Enne kohtumist võis pidada favoriidiks Raplat, sest Paf Eesti-Läti korvpalliliigas on Viimsil käsil eriti kurb seeria, kus nad on kaotanud kümme kohtumist järjest. Raplal olidki oma võimalused, et veerandfinaal enda kasuks otsustada. Nii näiteks juhtis Rapla 2.40 enne mängu lõppu 72:67. Ometi oli otsustavatel hetkedel kindlam Viimsi.
1.50 enne lõppu oli seis juba 72:72 ning sealt edasi viisid Viimsi võidule Oliver Suurorg ja tema tabav kaugvise. Lõpusireeni kõlades oli Viimsi resultatiivseim Stefan Vaaks, kes kogus 26 punkti. Rapla resultatiivseim oli Martin Paasoja 18 punktiga. Viimsi läheb poolfinaalis vastamisi BC Kalev/Cramoga ning see kohtumine peetakse kolmapäeval, 14. veebruaril.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare