15.5 C
Rapla
Laupäev, 27 juuli 2024
SportValdade spordimängud läbisid uuenduskuuri

Valdade spordimängud läbisid uuenduskuuri

Raplamaa valdade spordimängud toimuvad 2024. aastal uue formaadi järgi ning said isegi uue nime. Alates käesolevast aastast kannab võistlus nime Raplamaa valdade liikumissari.

Muutust võistlusformaadis oli hädasti vaja, sest varem oli see liialt laialivalguv. Nüüd toimub aasta jooksul neli osavõistlust, millest igaühel võisteldakse neljal alal. Liikumissarja esimene etapp toimub laupäeval, 9. märtsil Valtu spordimajas ning siis võisteldakse ujumises, lauatennises, koroonas ja mälumängus.
Aastate jooksul on Raplamaa valdade spordimänge peetud erineva formaadi alusel. Kümmekond aastat tagasi toimusid eraldi talve- ja suvemängud ning need peeti vastavalt talvel ja suvel ühe päeva jooksul. Viimastel aastatel ei ole konkreetseid võistluspäevi olnud, vaid selle asemel on kõikidel aladel võisteldud terve aasta jooksul. Nii näiteks said spordimängud 2023. aastal alguse veebruaris, kui Kaius toimusid kabevõistlused. Punkt pandi nendele detsembris hallijalgpalliturniiriga Raplas.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
raplakas
13. veebr. 2024 12:27

Mis siis senisel süsteemil viga oli? Oli osalejaid ja oldi rahul … Kas uues vaimusünnitises ongi aladeks põhiliselt nipsu või ninaga herne veeretamise laadsed alad?