-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
GaleriiGalerii: Matt Edminster ja Carl Pucci tõid USA Kohila inimestele pisut lähemale

Galerii: Matt Edminster ja Carl Pucci tõid USA Kohila inimestele pisut lähemale


Ameerika Ühendriigid on nii suur riik, et seal on esindatud kõikmõeldavad kultuurilised kihistused. Seda demonstreerisid Raplas elavad ameeriklased Matt Edminster ja Carl Pucci kohtumisõhtul “Killuke Ameerikat”. Aastaid Eestis elanud ameeriklased loetlesid siinseid toitusid, mis neile maitsevad ja mis kohe üldse ei meeldi. Näiteks süldi laitsid mõlemad maha, kuid verivorsti olid nad teatud tingimustel valmis sööma.

Esmaspäeva, 12. veebruari õhtul Kohila raamatukogus toimunud üritus oli üks osa kultuuririkkuse aasta tähistamisest. Peakorraldaja Sigrid Põld on juba varem selgitanud, et tema soov on tutvustada Kohila vallas elavaid rahvusi, keda on seal üle neljakümne. Nüüd jõudis kord ameeriklasteni. Edminster ja Pucci ei ela küll kumbki Kohila vallas, kuid Edminster töötab Kohila mõisakoolis usuõpetuse õpetajana ning samas koolis töötab ka tema abikaasa Lea.

Presidendivalimised
Kõige põletavam teema seoses USA-ga on praegu presidendivalimiste kampaania ning valimised ise, mis toimuvad tänavu novembris. Publiku seast kõlas küsimus, mida arvavad Eestis elavad ameeriklased võimalusest, et Donald Trump valitakse uuesti presidendiks. 

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vajame Eidapere kooli !
14. veebr. 2024 05:11

Täna korraldatakse Eidapere koolis taaskord kohtumine kooli säilimise teemadel. Oodatud on politsei, haridusministeerium, loomaarstid ja ajakirjandus.

Kõik uudised
Kuulutused