4.9 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024

Politseiteated

Vale pakiteade
8. veebruaril andis Raplamaal elav naine politseile teada, et 28. jaanuaril saadeti sõnum, mis oli näiliselt Omnivalt ja milles teatati, et paki kättesaamiseks on vaja kinnitada enda aadress, vajutades sõnumis olevale lingile. Naine pidas sõnumit tõeseks, vajutas sõnumis olevale lingile ja sisestas avanenud veebilehel muuhulgas ka enda pangakaardi andmed. Hilisemal pangakonto kontrollimisel avastas naine, et tema pangakontolt on tema teadmata tehtud kolm kaardimakset. Tekitatud kahju on 640 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Sõiduauto maandus katusele
7. veebruaril kell 7.23 kiirustasid päästjad Märjamaa vallas Haimre külas juhtunud liiklusõnnetusele. Kraavi sõitnud sõiduauto oli maandunud katusele ning juht ei pääsenud iseseisvalt sõidukist välja. Päästjad vabastasid juhi ning kiirabi vaatas tema seisundi üle.
Lääne päästekeskus

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
No ikka juhtub
14. veebr. 2024 19:07

Teeme nüüd mõned asjad veidi selgemaks: pakiteenuseid pakuvad meil põhiliselt omniva, itella smartpost, dpd … Iga ettevõte omab kodulehte mis kajastab selle ettevõtte nime:
Omniva – omniva.ee
Itella Smartpost – itella.ee
Dpd – dpd.com
Kui nendes algupärastes aadressides on kasvõi üks tähemärk erinev, võib juba kahtlustada, et tegemist on millegi valega. Ka kõnealuses sõnumis oli aadress vale. Üldjuhul lähevad vabatahtlikult antud vahendid ukrainasse – selline on poliitiline tellimus.