3.3 C
Rapla
Kolmapäev, 17 apr. 2024
SportJärvakandi Ilvese laskurid tulid Lätist koju medalitega

Järvakandi Ilvese laskurid tulid Lätist koju medalitega

Vibuklubi Ilves

10.-11. veebruaril toimusid Ventspilsis Läti lahtised meistrivõistlused vibulaskmises. Järvakandi vibuklubi Ilves laskuritest olid võistlustules Karl Kivilo, Mart Mihkel Makko, Mikk Mihkelson, Triinu Lilienthal, Nora Haas ja Ketter Silt.
10. veebruaril jagati Läti meistrivõistluste medaleid 25 meetri harjutuses. Naiste klassis saavutas ülekaalukalt esikoha Triinu Lilienthal. Nora Haas sai 8. koha ja Ketter Silt 10. koha. Meeste klassis tubli tulemuse lasknud Mikk Mihkelson saavutas 3. koha, Mart Mihkel Makko tuli 10. kohale. Karl Kivilo 25 meetri harjutuses kaasa ei teinud.
11. veebruaril võisteldi 18 meetri harjutuses. Pärast eelringi lasti võistkondlikke duelle, kus tasavägises heitluses Ilvese naiskond koosseisus Lilienthal, Haas, Silt saavutas esikoha, võites Amazonase klubi naiskonda ümberlaskmises ühe punktiga. Ilvese klubi meeskond koosseisus Kivilo, Makko, Mihkelson võistles samuti finaalis, kuid pidi tunnistama Amazonase klubi meeskonna paremust.
Võistluspäeva viimasena toimusid individuaalsed duellid, kus selgitati välja Läti lahtiste meistrivõistluste individuaalsed võitjad. Parima koha saavutas Triinu Lilienthal, kes sai kaela kuldmedali. Karl Kivilo pääses laskma 1/4 duelli, võites 1/8 duellis oma klubi laskurit Mikk Mihkelsoni ümberlaskmisel. Veerandfinaalis pidi Kivilo tunnistama kvalifikatsiooni võitnud Läti laskuri paremust ning lõpetas võistluse 7. kohaga. 9. kohaga lõpetasid võistluse Nora Haas, Ketter Silt ja Mikk Mihkelson. Mart Mihkel Makko pidi 1/16 duellis tunnistama vastase paremust ning lõpetas võistluse 17. kohaga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare