9.7 C
Rapla
Esmaspäev, 20 mai 2024
SportLauatennisesarja teisel osavõistlusel osales oluliselt rohkem noori

Lauatennisesarja teisel osavõistlusel osales oluliselt rohkem noori

Taivo Tüvist

Alu spordihoones peeti laupäeval, 10. veebruaril Raplamaa noorte lauatennisesarja teine osavõistlus. Esimesel osavõistlusel oli osalejaid pisut napilt, aga seekord oli noori rohkem kohale tulnud. Kokku lausa 30.
A-klassis osales kaks noormeest ja üks neiu. B-klass jäi ka seekord hõredaks, olles esindatud vaid ühe noormehega. C-klassis osales neli neidu ja üksteist noormeest. D-klassis oli samuti aktiivne osalus, neidusid neli ja poisse seitse. A-, B- ja C-klassi noored loositi kokku kolme alagruppi ja alagruppide kaks paremat ning kaks paremat kolmandat kohta pääsesid veerandfinaalidesse.
Poolfinaalide tulemused: Sten-Mathias Saarman alistas Mihkel Kalvo 2:0 ja Polina Pronyaha võitis Johan Ollmani sama tulemusega. Finaalis kohtusid Polina ja Sten-Mathias. Seekord jäigi Polina Pronyaha alistamatuks, võites Raplamaa noorte lauatennise sarja 2. osavõistluse. Sten-Mathias Saarman pidi leppima teise kohaga. Kolmandaks tuli pärast tasavägist kolmanda-neljanda koha mängu Johan Ollman ja neljandaks Mihkel Kalvo.
D-klassi noored oli loositud kahte alagruppi ja mõlema alagrupi kaks paremat pääsesid poolfinaali. Esimese poolfinaali Arseni Širai ja Kirkeliis Jürisoo vahel võitis Arseni seisuga 2:0. Teises poolfinaalis olid vastamisi Kenan Rico Kilinc ja Mona Soms, edu saatis Monat samuti seisuga 2:0. Kolmanda-neljanda koha mängus pidi Kirkeliis Jürisoo tunnistama Kenan Rico Kilinci paremust ja sai D-klassi üldarvestuses neljanda koha, aga neidudest teise. Kolmas koht D-klassi üldarvestuses läks Kenan Rico Kilincile ja poiste seas tuli seega teine koht.
Finaal oli väga pingeline. Mängu võitis Arseni Širai 2:0 ja oli seega D-klassi üldarvestuses esimene ja ka parim D-klassi noormees. Teiseks tuli Mona Soms, D-klassi neidude esimene. Kõik noored, kes ei pääsenud alagruppidest edasi, kogusid sarja üldarvestuses samaväärselt punkte.
Järgmine Raplamaa noorte lauatennise sarja osavõistlus toimub 30. märtsil Alu spordihoones. Võime julgelt väita, et Raplamaa noorte lauatennise sari jätkub kindlasti ka järgmisel hooajal. Alustame juba 2024. aasta sügisel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare