2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 17 apr. 2024
LisalehtKUKITEMUKITagasivaade lavastusele “Säärane mulk ehk sada vakka tangusoola”. Mida õpime?

Tagasivaade lavastusele “Säärane mulk ehk sada vakka tangusoola”. Mida õpime?

Mia Cordelia Kitsing

Iga aasta tuleb uusi teoseid filmikunstis, teatris ja maalikunstis. See on suur väärtus! Kunst on meie sotsiaalne peegel ja tihti peegel meisse endisse. Neid peegleid võib vahel leida ootamatutest kohtadest.
Elu on väga kiire ja uut materjali tuleb aina peale, vana jääb tihti unustusse. Nostalgiline, kuid kasulik komme on vaadata vanu filme, näidendeid ja telesaateid. Seda tehes võib märgata ka detaile, millele varem ei osanud isegi tähelepanu pöörata. Üks vana peegel, mis on täna üllatavalt aktuaalne, on näidend “Säärane mulk ehk sada vakka tangusoola”, milles tuuakse esile harituse või harimatuse väärtused.

Lavastas Kaili Viidas, kunstnik oli Arthur Arula, osades Tõnu Oja, Indrek Taalma, Ago 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare