3.3 C
Rapla
Kolmapäev, 17 apr. 2024
SportMaakonna parimateks sportlasteks valiti Kalev Hõlpus ja Kertu Laak

Maakonna parimateks sportlasteks valiti Kalev Hõlpus ja Kertu Laak

2023. aasta sportlike saavutuste eest kuulutati Rapla maakonna parimateks sportlasteks Kalev Hõlpus ja Kertu Laak. Rapla jooksuklubi esindaja Kalev Hõlpus saavutas 2023. aastal oma esimese Eesti meistritiitli täiskasvanute arvestuses. Selle võitis ta Eesti sisemeistrivõistlustel 3000 meetri jooksus. Parim naissportlane Kertu Laak oli möödunud suvel Eesti võrkpallikoondise kapten, kui Euroopa Hõbeliigas saavutati esikoht.

Raplamaa parimate sportlaste pidulik tunnustusõhtu oli neljapäeval, 15. veebruaril Rapla kultuurikeskuses. Kohale oli kutsutud kogu Rapla maakonna spordi koorekiht, kellel oli eelmisest aastast ette näidata häid tulemusi. Parimaid sportlasi tunnustasid Rapla Maakonna Spordiliidu juhatuse esimees Ülle Laasner ja Raplamaa Omavalitsuste Liidu esimees Tanel Viks.
Varem on tunnustusõhtu läbi viidud detsembris, aga tänavu tehti seda esmakordselt veebruari keskpaigas. Peamine põhjus, miks spordiliit sellise muudatuse sisse viis, oli see, et ka detsembri lõpus võib sportlane veel häid tulemusi saavutada, mis läheksid parimate valimisel arvesse. Veel üks muudatus võrreldes varasemate aastatega oli see, et nüüd said oma hääle anda kõik raplamaalased. Varem on see olnud spordiklubide, -ametnike ja 

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
raplakas
21. veebr. 2024 16:18

Kurb, et EM ja MM medalid otsustajatele olulised pole:(