6.6 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Rapla vald
14. veebruaril sai politsei teate, et Järlepa külas korteris lõi 28-aastane alkoholi tarvitanud mees oma isa, mille tagajärjel viimane kukkus ja sai viga. Politsei pidas 28-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Kelmused
16. veebruaril anti politseile teada, et ettevõte on oma kodulehe vahendusel pakkunud müüa erinevaid tooteid, kuid tehtud tellimused on jätnud täitmata ja ettevõte ei ole tagastanud tellijatele ka ettemaksuna tasutud raha. Tekitatud kahju on üle 8400 euro. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.
19. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et alates 2024. aasta algusest on Raplamaal elavalt naiselt raha välja petetud. Naisega võttis jaanuaris Facebook Messengeri vahendusel ühendust võõras, kes väitis, et põeb ravimatut haigust ja soovib naisele pärandada oma vara. Seejärel võtsid naisega ühendust end haige inimese kontode haldajana tutvustanud inimesed. Viimased juhendasid kannatanut tegema ülekandeid välisriigi pangakontodele, väites, et see on vajalik pärandi dokumentide vormistamiseks. Naine kandis kelmidele kokku 1750 eurot, kuid lubatud pärandit talle üle kantud ei ole.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Vingugaasiandur andis häiret
19. veebruaril kell 18.26 teatati häirekeskusele, et Märjamaa vallas Vana-Vigala külas Pikal tänaval on kahekordse kortermaja ühes korteris tööle läinud vingugaasiandur ning kedagi kodus ei olnud. Päästjad tulekahju tundemärke ei tuvastanud, kuid korteriühistu esimehe sõnul köeti sel päeval korteris ahju ning tõenäoliselt suleti siiber liiga vara ning see käivitas vingugaasianduri. Päästjad mõõteriistadega vingugaasi sisaldust hoones ning ohtu ei tuvastanud.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare