3.3 C
Rapla
Kolmapäev, 17 apr. 2024
UudisedPuuokste lõikamisel tuleks jääda mõistlikkuse piiridesse

Puuokste lõikamisel tuleks jääda mõistlikkuse piiridesse

Linnas ringi liikudes võib siiamaani märgata täiskasvanud puid, millel on suvalisel kõrgusel latv maha lõigatud. Sama saatus on nüüd tabanud Rapla kesklinnas ilusat pärnapuud, mille omanik on ära tulbastanud. „Selle kinnistu omanik ei ole käitunud õiguspäraselt,” kinnitas Rapla abivallavanem Rain Terras.

Marleen Murumets

Rapla vallavolikogu määrus reguleerib, kuidas puudel hoolduslõikusi teha. See, mida Autoapteegi ees oleva pärnaga on tehtud, ei kuulu määruse järgi lubatavate tegevuste hulka. Kinnistu omanik ei ole küsinud ka raieluba. „Menetlust algatatud ei ole. See teema on n-ö ootejärjekorras, kuid selge on see, et määrust on rikutud,” ütles abivallavanem Rain Terras.
Krunt kuulub ettevõttele Besttrans Grupp OÜ. Telefonile vastas meesterahvas, kes oma nime ei öelnud, aga väitis, et nende arust on okstelõikus tehtud korrektselt ning puu ei ole tulbastatud. Samuti ei olnud tal aimu sellise määruse olemasolust.
Ettevõtte omanik Anu Tammsoo sõnas, et puud lõigati sellepärast, et saaks 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare