2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 17 apr. 2024
UudisedKaheksa mehega Ogre vastu ja ikkagi võit!

Kaheksa mehega Ogre vastu ja ikkagi võit!

Rapla korvpallikool

Avis Utilitas Rapla teenis tulemusega 72:61 BK Ogre üle olulise võidu.

Kodupubliku ees peetud kohtumine küll algas Avis Utilitas Rapla poolelt küllaltki rabedalt ja vastaste rünnakumootori pidurdamine näis esialgu keerulise väljakutsena, kuid esmasele ehmatusele järgnes siiski kiire tagasitulek. Avaperioodi lõpuks oli Rapla kaotusseis minimaalne 20:22.

Teisel veerandil Avis Utilitas Rapla hea minek jätkus ning vastaste pallikaotustest tulnud kiirrünnakud aitasid kodumeeskonnal eduseisu haarata. Mängukäiku dikteerima asunud Rapla leidis Ogre rünnakuliidrite käikudele head lahendused ning läks poolaja pausile viiepunktilises edus 39:34.

Kolmandal veerandajal hakkas mängupilt aga mõlemalt poolelt üles-alla kõikuma ning korra eest ära saanud Rapla lasi omaenda korvialuste eksimuste tõttu vastased endale taas lähedale. Veerandi lõpus kogetud mõõna tõttu oligi enne otsustavat mänguperioodi seis viigis 51:51.

Ka sel viimasel mänguperioodil oli õhus omajagu pinget ning veel kolm minutit enne mängu lõppu oli seis endiselt viigis. Sealt edasi leidis hõreda koosseisuga kodumeeskond endas siiski piisavalt tahtmist ja jõudu, et teine käik sisse panna ja võimsa lõpuspurdi toel tõelised juhtohjad haarata. Hea kaitse ja kõva energia teenisid seega Avis Utilitas Raplale tulemusega 72:61 BK Ogre üle olulise võidu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare