2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 17 apr. 2024
SportAvis Utilitas Rapla koosseis jäi hõredamaks

Avis Utilitas Rapla koosseis jäi hõredamaks

Niko Gosnelli ja Avis Utilitas Rapla teed läksid lahku. Avis Utilitas Rapla andis teada, et mängijaga lõpetati leping vastastikusel kokkuleppel.

Gosnelli arvele jäi Paf Eesti-Läti korvpalliliigas keskmiselt 10,8 minutit mängu kohta. Samuti viskas ta keskmiselt 3,5 punkti mängus ning võttis 2,1 lauapalli. Mida rohkem hooaeg edasi läks, seda väiksemaks Gosnelli panus jäi. Alates sellest ajast, kui meeskonna juhtimise võttis üle Brett Nõmm, kuivasid Gosnelli mänguminutid täiesti kokku. Viimati käis ta Paf Eesti-Läti liigas väljakul 30. jaanuaril toimunud võidumängus BK Liepaja vastu, kui ta viibis väljakul 4 minutit ja 56 sekundit. Ühtegi punkti ta selle ajaga ei visanud.
“Avis Utilitas Rapla annab teada, et lõpetas täna (23. veebruar – toim) vastastikusel kokkuleppel koostöö Niko Gosnelliga. Täname Nikot tema panuse ja pühendumuse eest ning soovime talle edu tulevastes väljakutsetes,” edastas klubi oma ametlikus teates. Avis Utilitas Rapla järgmine kohtumine on kolmapäeval, 28. veebruaril, kui Sadolini spordihoones võõrustatakse Tartu Ülikool Maks & Mooritsat.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare