14.4 C
Rapla
Neljapäev, 2 mai 2024
SportLauatennise seeriavõistluse viies etapp peeti Kohilas

Lauatennise seeriavõistluse viies etapp peeti Kohilas

Lauatennise seeriavõistlus jõudis laupäeval, 17. veebruaril viienda etapini ning seekord võisteldi Kohila auhindadele. Võistlusest võttis osa tervelt 82 lauatennisisti. Tavaliselt on osalejate arv jäänud viiekümne piiresse.
Üldarvestuses saavutas esikoha Liisi Vellner, kes alistas finaalis Allar Vellneri 3:2. Naiste arvestuses tuli teiseks Kai Thornbech, kes üldarvestuses oli kümnes. Naiste kolmanda koha teenis välja Katrin-Riina Hanson. Meeste esikolmiku moodustasid Allar Vellner, Allan Salla ja Kuido Põder.
Praeguseks on seeriavõistluses peetud viis etappi ning kaks ootavad veel ees. Viie etapi järel hoiab meeste üldarvestuses esikohta Urmas Sinisalu, kes on kogunud 286 punkti. Teist kohta hoiab 233 punktiga Allan Salla ja kolmas on Kalju Kalda, kelle kontos on 217 punkti. Naiste konkurentsis on siiamaani enim punkte kogunud Kristi Ernits (151). Temale järgnevad Marika Kotka (111) ja Katrin-Riina Hanson (100). Lauatennise seeriavõistluse kuues etapp peetakse laupäeval, 23. märtsil Järvakandi kooli võimlas Järvakandi auhindadele.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare