-2.8 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
20. veebruaril sai politsei teate, et ööl vastu 20. veebruari on Salutaguse külas lukk lahti murtud ja tungitud elamu juures asuvatesse kuuridesse ning ühest kuurist varastati ATV CFMOTO registreerimisnumbriga LB17. Vargusega tekitatud kahju on 8000 eurot.

Märjamaa vald
21. veebruaril andis 47-aastane mees politseile teada, et 18. veebruaril lõi teda Rangu külas talle võõras mees. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Hakkeveok vajus libeduse tõttu kraavi
21. veebruaril kell 21.01 teavitati häirekeskust, et Märjamaa vallas Konuvere külas on libeduse tõttu vajunud hakkeveok kraavi külili ning veokijuht kergemaid vigastusi saanud. Juhile andis kiirabi kohapeal esmaabi. Õnnetuse tõttu purunes veokil hüdraulikapaagi voolik ning kraavi lekkis umbes pool paagitäit diislikütust. Päästjad kasutasid maha voolanud diisli neutraliseerimiseks veoki koormaks olnud haket.

Teele kukkunud puud
24. veebruaril kell 22.31 eemaldasid päästjad Rapla vallas Helda külas teele kukkunud puu.
25. veebruaril kell 22.45 teavitati häirekeskust, et Kehtna vallas Kastna külas on tuul murdnud teele mitmeid puid. Päästjad eemaldasid kolm puud ning tuvastasid veelgi kukkumisohus puid, mis vajaksid kiiret eemaldamist. Päästjad palusid teavitada teehooldajat ning piirasid seniks ohtlike puude piirkonna lindiga.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare