13.8 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
ValladKehtna valdSaemees on Kehtnas kõvasti pahandust teinud

Saemees on Kehtnas kõvasti pahandust teinud

Müstiline saemees on Kehtnas teinud hulga pahandust, saagides omale puid avalikes kohtades.

Nii näiteks on ta tegutsenud Kehtna männitukas terviseradade ümbruses, aga ka männituka Staadioni tänava poolses osas. Kehtna vallavalitsuse keskkonnaspetsialist Mario Piirmets kinnitas, et kohati on tõepoolest puid kas maha saetud või kahjustatud. Sellist tegevust on täheldatud nii Kehtnas kui ka Keavas.
Kehtna valla ametlikus teates on kirjas, et Keavas võib osava saemehe tegutsemise jälgi märgata Põrsaku tee lõpus asuvas metsatukas. Seal on langetatud elujõus kuused, mis nüüd pakkudeks saetuna ära vedamist ootavad.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
raplakas
28. veebr. 2024 14:46

Keegi ei näinud, vedas traktoriga välja jne.? Ei usu. Seda võiks politsei ikka natuke uurida.