13.8 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
ValladKohila valdBLRT Grupp kolib tootmise Kohilasse

BLRT Grupp kolib tootmise Kohilasse

Marleen Murumets

Tuhamäe kinnistute edukas müük ettevõttele BLRT Grupp rõhutab Kohila valla võimalusi ning annab tunnistust piirkonna atraktiivsusest ettevõtjatele. „Ettevõtted märkavad Kohila valla potentsiaali ja head asukohta,” ütles Kohila vallavanem Allar Haljasorg optimistlikult.

28. veebruaril avalikustati pressikonverentsil Kohila vallamajas Tuhamäe kinnistute uus omanik. Krunt oli huvi pakkunud ka ühele teisele ettevõttele, kuid oksjonil osutus edukaks BLRT Grupp. „Tuhamäe kinnistute võõrandamine BLRT Grupile 180 696 euro eest viitab, et fööniks on tuhast tõusmas,“ ütles vallavanem ja kinkis BLRT Grupi esindajatele Eneken Maripuu joonistuse sellest müütilisest linnust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare