5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
SportGert Villard võitis omavalitsuste talimängudel juhtide võistluse

Gert Villard võitis omavalitsuste talimängudel juhtide võistluse

Möödunud nädalavahetusel toimusid Tartu linnas, Tartu vallas ja Otepääl 39. Eesti omavalitsuste talimängud. Rapla maakonnast olid oma esindajad välja pannud Kehtna, Kohila ja Rapla vald. Kõige säravama tulemuse eest hoolitses Rapla vallavanem Gert Villard, kes saavutas esikoha juhtide võistlusel, mis peeti laupäeval, 2. märtsil.

Rapla võistles suurte valdade arvestuses, kus elab rohkem kui 8000 inimest. Juhtide võistlus koosnes kolmest alast – retrosuuskadega sprint, õhupüssist laskmine ja jäähoki täpsusvisked. Villard saavutas alavõidu tervelt kahel alal, õhupüssist laskmises ja jäähoki täpsusvisetes. Retrosuuskadega sprindis tuli ta viiendaks, mis on samuti tubli tulemus, arvestades, et kokku oli võistlejaid 29. “Mul oli hea päev. Läksin igal alal andma endast parimat ja vahel lihtsalt veab. Need alad mulle sobisid,” kommenteeris Villard.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare