12.2 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
UudisedKehtna põhikooli direktor teeb ametis pausi

Kehtna põhikooli direktor teeb ametis pausi

Kuuldused Kehtna põhikooli direktori Reigo Ginteri ametist lahkumisest vastavad tõele. Käesoleva õppeaasta lõpus suundub Ginter vanemapuhkusele.

Kehtna abivallavanem Rynaldo Puusep kinnitas, et direktor on vallavalitsusele esitanud juba möödunud aasta lõpus avalduse ajutiselt lapsehoolduspuhkusele minemiseks ning et koostöös direktoriga tehakse kõik vajalik, et direktori äraoleku ajal töökorraldus toimiks võimalikult sujuvalt. ”Soovime direktor Ginterile palju õnne isaks saamise puhul ning rõõmsat kooskasvamist,” ütles Puusep ja lisas kirjavahetusele järgnenud intervjuus, et vallavalitsus on direktori tehtud tööga igati rahul.
Kehtna vallavalitsus on idee tasandil lauale käinud valla põhikoolide ühise juhtimise alla viimise, mistõttu ei ole vallavanema Tanel Viksi ja abivallavanema sõnul praegu kindel, milliseks kooli juhtimine uuest õppeaastast kujuneb. Konkurssi vald hetkel korraldada ei plaani, sest ei teata, millisele juhtimissüsteemile direktorit otsitakse ehk teisisõnu, kas ainult Kehtna põhikoolile või siis juba ühendasutusele.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare