13.3 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
KrimiPolitseiteated

Politseiteated

Politsei- ja piirivalveamet

Kehtna vald
4. märtsil sai politsei teate, et Järvakandi alevis on aknaklaas lõhutud ning tungitud kauplusesse ja varastatud alkoholi. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 54-aastase mehe. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Märjamaa vald
4. märtsil kell 14.19 juhtus liiklusõnnetus Märjamaa-Valgu tee 7. km, kus alkoholijoobe tunnustega juhtimisõiguseta 40-aastane mees sõitis sõiduautoga Seat teelt välja vastu puud. Sõidukis viibinud 40-aastane mees, 28-aastane mees ja 49-aastane naine toimetati haiglasse.

Rapla vald
1. märtsil anti politseile teada, et Uuskülas tuvastati kaupluses valeraha tunnustega 10-eurone kupüür.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare