22.2 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
ValladRapla valdRail Balticu ehitustööd toovad autojuhtidele ebamugavusi

Rail Balticu ehitustööd toovad autojuhtidele ebamugavusi

Käesoleval kuul tehakse algust ehitustöödega Rapla–Varbola teel ja Rapla–Märjamaa teel, et valmistada ette Rail Balticu põhitrassi rajamist. Juba praegu võib ette näha, et ehitustööd toovad autojuhtidele kaasa omajagu ebamugavusi. Näiteks suletakse aprillis Rapla–Varbola maantee üks lõik pikkusega 1,1 kilomeetrit 35 päevaks. Sellel ajal on liiklus ümber suunatud.

Rapla–Varbola riigitee ristub tulevase Rail Balticu raudteetrassiga ning ristumiskohta rajatakse maanteeviadukt ja pealesõidud. Tööd saavad alguse märtsis. Lisaks ehitatakse ümber tehnosüsteemid, maaparandussüsteemid ning mahasõidud. Tee asukoht jääb samaks, kuid muutub tee kõrgus raudteetrassi ületamiseks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare