6.6 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
TVVideopodcast: Kuidas alustada oma pereloo uurimist?

Videopodcast: Kuidas alustada oma pereloo uurimist?

Kuidas alustada oma sugupuu uurimist ja perekondliku loo avastamist? Iga inimene jõuab elus etappi kus kerkivad esile küsimused, et kellest ma põlvnen, millega minu esivanemad tegelesid ja millised inimesed nad olid.

Tänane saatekülaline Martin Ellermaa on selles valdkonnas töötanud aastaid ning jagab näpunäiteid millest võiks alustada. Ühtlasi räägib ta oma sugupuust, mille kohta on ta andmeid leidnud 18. sajandini välja.

Ühed vahvad avastused oma pereloo uurimise juures on need kui saad teada milliste kuulsate inimestega sa sugulane oled. Martin Ellermaa räägib kellega tema on ühise suguluse leidnud. Vestlust juhib Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Siim Jõgis.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare