5.7 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
GaleriiMahtra talurahvamuuseumis avati näitus asjadest, mida inimesed enim koguvad

Mahtra talurahvamuuseumis avati näitus asjadest, mida inimesed enim koguvad

On muljetavaldav hakata ritta seadma kõiki asju, mida inimesed koguvad, alustades kirjaklambritest ja lõpetades vanavaraga. Mahtra talurahvamuuseum seadis üles näituse asjadest, mida inimesed aastate jooksul kogunud on. Näituselt “Mida kõike me kogume…” leiab nii mõndagi nostalgilist, aga samas võib mõnel hetkel kulmu kergitada – kas tõesti kollektsioneeritakse ka nutitelefone?

Nii nagu paljud lapsed, hakkas ka Mahtra talurahvamuuseumi peavarahoidja Rait Talvoja noores eas koguma kommipabereid. Mõnel kogujal on kollektsioon tänase päevani alles. Pärast kommipabereid tulid postmargid ja siis ka ümbrikupildid. Osa neist on uuel näitusel ka üleval. Näitus “Mida kõike me kogume…” avati Mahtra talurahvamuuseumis reedel, 8. märtsil. Seal on üles seatud asju nii muuseumi kogust kui ka isiklikest arhiividest. Eksponaatide vahel ringi jalutades on nostalgilise tunde tekkimine garanteeritud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare