13.3 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
SportMustang teenis Eesti meistrivõistlustelt esikohti ja medaleid

Mustang teenis Eesti meistrivõistlustelt esikohti ja medaleid

Alari Liiv

Laupäeval, 9. märtsil toimusid Eesti meistrivõistlused standard- ja ladina-ameerika tantsudes. Tantsuklubi Mustang saavutas mitmeid suurepäraseid tulemusi.
Juunior 1 standardis ja ladinas tulid Eesti meistriteks Itan Guralnik (TK Laguun) – Rosanna Aru. Mini meistrivõistlustel saavutasid 4 tantsu võistlustel 3. koha Karl Henri Vääri – Loore Solovjev, 6 tantsu võistlusel said 6. koha Joel Harris Künnapu – Loviise Kaidme. Soolo meistrivõistlustel saavutas laste vanuseklassis 1. koha Agnes Ausmeel, 5. koha Alissa Prokoptšik. Juuniorides saavutas 1. koha Rosanna Aru, 4. koha Loviise Triik.
Laste vanuseklassi poiste võistlusel sai 4. koha Karl Henri Vääri, 7. koha Stefan Seinpalu. Juunioride poiste võistlusel sai 2. koha Romer Oidermaa. Juunior 1 E klassi karikaetapil saavutasid 3. koha Romer Oidermaa – Loviise Triik.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare