13.3 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
UudisedPäästeteated

Päästeteated

Lääne päästekeskus

Puidutööstuses põles
5. märtsil kell 22.59 sai häirekeskus teate, et Rapla vallas Jaluse külas põleb puidutööstuse saepuru tsükloni toru. Päästjad võtsid toru lahti ning tegelesid kustutustöödega. Tuli kaugemale levinud ei olnud ning sündmus likvideeriti kell 00.27.

Autol süttis katalüsaator
6. märtsil kell 7.56 teavitati häirekeskust, et Märjamaa alevis Pärnu maanteel on põlema süttinud auto katalüsaator. Inimesed alustasid tulekustutiga kohe tulekahju summutamist. Päästjate saabudes suitses auto veel ning päästjad jäid kohale, kuni katalüsaator maha jahtus.

Polümeerehted läksid ahjus kõrbema
6. märtsil kell 18.39 teatati häirekeskusele, et Kaiu alevikus Kasvandu teel on põlema läinud elektriahi ning käivitanud suitsuanduri. Kohale saabunud päästjad tuvastasid ahjus kõrbema läinud polümeerist valmistatud ehted. Päästjad eemaldasid pliidi vooluvõrgust, ventileerisid ruumid ning inimesed said hoonesse tagasi.

Puu langetamisel vajus latv katusele
11. märtsil kell 20.18 said päästjad väljakutse Rapla valda Karitsa külla. Puu langetamise käigus oli suure puu latv vajunud maja katusele ning oli oht, et see vajub läbi katuse. Kohale saabunud Kaiu vabatahtlikud päästjad tõmbasid päästeauto vintsi kasutades kasepuu ladva katuselt maha. Õnneks lõppes päästeoperatsioon edukalt ning maja katus jäi terveks.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare